Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1.98 €/min + pvm/mpm

Luotettu 
palvelu!

Emily

Emily on perinyt näkijän lahjansa esivanhemmiltaan, joissa on ollut monia selvänäkijöitä. Hän on taitava meedio, joka auttaa sinua kyvyillään.

1.98 €/min + pvm/mpm

Hei, olen Emily. Olen perinyt näkijänlahjani molemmilta vanhemmiltani. Henkimaailman taidot, kyky nähdä näkyjä ja ennustaa niiden perusteella tulevaisuutta, on kulkenut suvussani sukupolvien ajan. Lapsuudesta asti olen herkästi vaistonnut asioita ja nähnyt tulevia tapahtumia. Olen ymmärtänyt, että minulla on erityisiä kykyjä, jotka ovat vahvasti muokanneet elämänvalintojani. Lisäksi olen opiskellut erilaisia tapoja ja apuvälineitä, jotka vahvistavat näkyjäni. Saatat olla tilanteessa, josta on vaikea löytää ulospääsyä. Voit olla yksin ajatustesi kanssa ilman, että voit niitä jakaa kenenkään kanssa. Olen täällä sinua varten, jotta voimme yhdessä taitojeni avulla tutkia asioitasi ja löytää vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Käytän kortteja ja tarot-tulkintaa, jotka vahvistavat jo näkemääni ja selventävät vastauksia kysymyksiisi. Käytän myös kahta heiluria, joiden avulla voimme myös saada henkimaailman opastusta. Mikäli näet unia, joihin kaipaat tulkintaa ja ymmärrystä niiden viesteihin, olen sinun apunasi. Voin selventää niiden merkityksiä sinulle.Soita, kun tarvitset apua. Keskustelemme luottamuksellisesti.

« takaisin

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1.98 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1.98 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä: