Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
  1,98 €/min+pvm  

Luotettu 
palvelu!

Annikki

Annikki on yhteydessä enkeleihin ja yliluonnollisiin asioihin. Hän käyttää enkelikortteja ja auttaa sinua huomaamaan mm. omat voimavarasi ja mahdollisuutesi.

1,98 €/min+pvm
Kielet joita puhun

Olen Annikki Lapsesta asti olen tuntenut yhteyttä enkeleiden kanssa ja tuntenut myös muita yliluonnollisia asioita. Olen kiitollinen, että olen saanut itselleni pitkään suvussani kulkeneen lahjan käyttööni eli näkijän ja tulkitsijan lahjat, joita voin hyödyntää auttaessani muita, esimerkiksi sinua. Onneksi olen ymmärtänyt, että tätä lahjaa täytyy ylläpitää ja kehittääkin, ja ennustajana toimiminen auttaa myös omassa henkisessä kehittymisessäni. Olemme täällä kaikki oppimatkalla ja oppimassa uutta, niin minä kuin sinäkin.

Myös itse olen pyytänyt ja saanut apua henkimaailmasta erilaisissa ja vaikeissakin elämäntilanteissa. Niin monesti olen apua myös saanut ja haluan jakaa tätä hyvää. Ota minuun yhteyttä, sillä haluan auttaa myös sinua eteenpäin!

Haluan auttaa sinua huomaamaan uusia näkökulmia ja reittejä elämässä eteenpäin, mutta näkemään myös omat voimavarasi ja mahdollisuutesi. Todennäköisesti huumoristanikin on apua, sillä ilo ja nauru kuuluvat vahvasti elämääni.

Soita aina, kun haluat apua, tukea ja vahvistusta. Oikea suunta voi löytyä myös rakastamieni enkelien ja enkelikorttien kautta. Löydetään yhdessä vastaukset, joiden avulla kuljet taas kohti unelmaasi.

« takaisin

Asiakkaiden arvostelut:

Jos olet keskustellut tämän neuvonantajan kanssa, olemme erittäin kiitollisia, jos haluat jättää arvostelun.
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min+pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min+pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite