Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
  1,98 €/min+pvm  

Luotettu 
palvelu!

Informaatiota

Neuvoja ja näkemystä suomalaisilta ennustajilta ja näkijöiltä

Kun elämässä tulee tilanne, jolloin tarvitset tietoa tulevasta tai kun tarvitset jonkun, jolle puhua, olemme täällä antaaksemme sinulle aikaa ja ohjausta. Olemme ennustajia, näkijöitä, meedioita, neuvonantajia, tulkitsijoita, ja olemme saaneet lahjan, jonka avulla voimme auttaa ja opastaa sinua. Ennustaja voi kertoa sinulle niistä olosuhteista tai tulevista haasteista, joihin sinun kannattaa varautua. Tahdotpa sitten tietää rakkaudesta, työstä, elämästä, surusta, ilosta tai parisuhteesta: ennustaja, meedio, näkijä ja tulkitsija voi auttaa sinua. 

Kaikki puhelut neuvonantajiemme kanssa ovat luottamuksellisia. Kaikki neuvonantajamme on testattu ja hyväksytty. Voimme taata, että saat parasta mahdollista palvelua ja taitavia tulkintoja puhelinpalvelultamme. Ennustajamme työskentelevät empaattisesti ja kunnioittavasti sinua kohtaan. Neuvonantajamme osaavat tehdä tulkintoja, jotka voivat auttaa ja tukea sinua elämässä, mutta he eivät tarjoa sinulle valmiita vastauksia, miten elää elämääsi. Uskomme, että olet itse vastuussa elämästäsi ja tulevaisuudestasi ja voit joka hetki vaikuttaa siihen, millaiselta tulevaisuutesi tulee näyttämään. Tulkintoja ei voi pitää vaihtoehtona taloudelliselle, juridiselle, lääketieteelliselle tai psykologiselle avulle. Voit turvallisesti kääntyä neuvonantajiemme puoleen, sillä he työskentelevät eettisesti oikein ja sinun toiveesi ovat kaiken ytimessä.

Saadaksesi ennustuksen puhelimitse, soita numeroomme 0700-80808. Mikäli tiedät kenen ennustajamme kanssa haluat jutella, ilmoitat kyseisen ennustajan numeron puhelinvalikossa. Jos et tiedä kenen kanssa haluat jutella, voit kuunnella heidän esittelynsä ja tehdä sen jälkeen valintasi. Voit myös antaa kohtalon päättää kenen kanssa juttelet. Soittaessasi numeroomme 0700-80808 saat selkeät ohjeet siihen, miten toimia. Puhelu maksaa 1,98 €/min+pvm. Puhelinoperaattorisi katkaisee lain mukaisesti puhelun automaattisesti hinnan yltäessä 50 euroon, eli noin 17 minuutin jälkeen. Olet lämpimästi tervetullut soittamaan uudelleen keskustelemallesi neuvonantajalle puhelun automaattisen katkeamisen jälkeen. Muista, että voit milloin tahansa katkaista puhelun, ja sinua veloitetaan vain käyttämäsi puheluajan mukaan.

Voidaksesi käyttää ennustuspalveluamme, täytyy sinun olla täyttänyt 18 vuotta ja omistaa se puhelinliittymä josta soitat, tai sinulla tulee olla lupa liittymän käyttöön sen omistajalta. Ennustajamme tekevät töitä kotonaan rauhallisessa paikassa ja he osaavat vastata useimpiin kysymyksiisi. Ennustajamme eivät kuitenkaan keskustele sairauksista eivätkä anna lääketieteellisiä neuvoja. He eivät myöskään anna pelaamiseen tai veikkaamiseen liittyviä neuvoja.

Jos haluat saada tekstiviestin, kun meillä on ilmaiskampanjoita, klikkaa TÄSTÄ. Jos saat jo tekstiviestin, mutta haluat rekisteröityä saadaksesi tulevaisuudessakin tekstiviestejä, klikkaa TÄSTÄ.

Käytämme ainoastaan arkistokuvia, joita ostamme lisenssillä kuvatoimistoilta. Ostettuja, kuvatoimistojen kuvia käytetään sekä web-sivujemme graafiseen suunnitteluun sekä siinä tapauksessa, että puhelimeen vastaava henkilö on eri syistä valinnut anonymiteetin. Se voi esimerkiksi tulla kysymykseen tapauksissa, joissa henkilö elää suojatulla identiteetillä tai kun henkilö voidaan katsoa potentiaalisen häirinnän kohteeksi tai tapahtuman seuraukset aiheuttavat vahinkoa henkilön identiteetille.

 

 

Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min+pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min+pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite