Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
  1,98 €/min+pvm  

Luotettu 
palvelu!

Unohda murheesi ja nauti

Rakkaan menettäminen loman aikana on kauhistuttava kokemus. Välähdyksiä muistoista yhdessä rakkaasi kanssa kulkee silmiesi läpi.

Unohda murheesi ja nauti
Unohda murheesi ja nauti

Menetät kiinnostuksen kuunnella musiikkia, etkä nauti elämän tuomista hetkistä. Löydät itsesi uppoutuneena surun mereen ja unohdat kaiken onnellisuuden. Naurun olet korvannut itkemisellä.

Nämä tunteet ovat hyvin normaaleja tämän kaltaisessa tilanteessa. Mutta sinun on ymmärrettävä, että elämää on kuoleman jälkeenkin. Rakkaamme ovat jättäneet fyysisen muotonsa, mutta heidän sielunsa elää yhä. He näkevät meidät, haluavat meidän olevan onnellisia ja haluavat ohjata meitä läpi elämämme. Tässä on erilaisia vinkkejä, joita on hyvä ottaa käyttöön tällaisessa sydäntä särkevässä tilanteessa.

TUNNE LÄSNÄOLO

Sinusta tuntuu, että rakkaasi on yhä kanssasi. Jätät heidän tuolinsa tyhjäksi, tunteaksesi heidän läsnäolonsa illallisen aikana. Puhut heistä. Älä jätä yhtään mahdollisuutta nauraa käyttämättä, sillä onnellisuutesi on se, mitä he haluavat. Sinun onnellisuutesi tyydyttää heidän sielunsa ja tuo heidät lähemmäksi sinua.

KYTKE HEIDÄT VANHOIHIN TRADITIOIHIN

Voit hankkia lahjan rakkaallesi ja laittaa sen joulukuusen alle. Joululounas ei varmasti maistu niin herkulliselta kuin ennen, jos isoäitisi tai äitisi on äskettäin menehtynyt. Se, mitä sinun tarvitsee tehdä, on mennä ja kokeilla heidän reseptejään. Voit myös puhua heidän kuvilleen saadaksesi ruoanlaittovinkkejä.

TEE ASIOITA HEIDÄN MUISTOLLEEN

Sen sijaan, että surisit heidän äkillistä poistumistaan, sinun pitäisi tehdä jotain hyvin erityistä ja mukavaa heidän muistolleen. Jotain, jota he voivat vaalia myös toisella puolella. Puun istutus ja sen nimeäminen rakkaasi mukaan on erittäin hieno ajatus. Voit myös tehdä hyväntekeväisyyttä tai ruokkia köyhiä ihmisiä heidän nimissään.

TUNTEAKSESI HEIDÄT, AJATTELE KUTEN HE

Sinun pitäisi kuunnella niitä kappaleita, joita rakkaasi kuuntelivat. Sinun pitäisi puhua heidän elossa olevien ystäviensä kanssa. He voivat kertoa rakkaasi ajatuksista tästä maailmasta. Tulet lähemmäksi heitä, kun tiedät heistä enemmän. Sinusta tulee vakaampi ja murheesi häviävät.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua voittamaan surusi ja nautit lomastasi. Rakkaillasi on kaikki hyvin siinä kauniissa, rentouttavassa ja mukavassa paikassa, jossa he nyt ovat.

takaisin
Sarita
nro 491

Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää...

Vapaa
Ronja
nro 435

Ronja tuo sinulle viisautta menneiltä ajoilta, ajoilta jotka yllättäen ovatkin läsnä tässä ja nyt. Apunaan Ronja käyttää tarot -kortteja ja mm....

Vapaa
Suski
nro 466

Suski on herkkä ja intuitiivinen auttaja. Suskilla on voimaa olla kanssasi minkä tahansa asian yhteydessä.

Uloskirjautunut
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min+pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min+pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite