Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1,98 €/min + pvm

Luotettu 
palvelu!

Taivaasta tulevat merkit ja viestit

Joskus näemme unia, missä tunnemme, että jotain epämiellyttävää on tapahtumassa.

Taivaasta tulevat merkit ja viestit
Taivaasta tulevat merkit ja viestit

Nämä pelottavat unet ovat harvinaisia, mutta hyvin tärkeitä, koska kun enkelit haluavat varoittaa meitä jostain, he antavat meidän kokea sen tunteen unissamme. Usein he lähettävät näitä viestejä useille perheenjäsenille. Näemme näitä viestejä unissamme useammin kuin kerran. Enkelit varoittavat meitä kun meidän täytyy olla varovaisia siitä, mitä tulee tapahtumaan.

Ratkaisu: Kun enkelit tietävät että on keino välttää näitä epämiellyttäviä tapahtumia he lähettävät meille näitä viestejä. Meidän täytyy jakaa nämä viestit perheen jäsenillemme ja kysyä, jos myös he ovat nähneet samanlaisia unia. Jos tämä pitää paikkansa meidän pitää pyytää johdatusta taivaasta ja enkeleiltä.

Johtopäätös - rakkaasi tarkkailevat sinua taivaasta ja ovat valmiita auttamaan sinua, kun he kokevat että tarvitset heidän johdatustaan. He ovat nyt enkeleitä, jotka asuvat taivaassa. He haluavat meidän menevän nukkumaan hyväntuulisina luopuen kaikesta stressistä, jonka enkelit hoitavat. Me voimme rukoilla ennen kuin menemme nukkumaan vapautuksen stressistä ja negatiivisesta energiasta.

Älä unohda että Enkelit ovat kanssamme.

takaisin
Krisu
nro 721

Krisu tulkitsee enkelikorttien ja intuition avulla. Saat ohjeita ja kannustusta myös enkeleiltä niin halutessasi. Henkimaailman oppaat ovat kanssasi ja saat...

Vapaa
Meira
nro 488
Meira on intuitiivinen näkijä, jolta saat voimia ja tienohjausta. Hän pystyy myös ottamaan yhteyttä enkeleihin, ja auttaa sinua positiivisella...
Vapaa
Sarita
nro 491
Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
Vapaa
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä: