Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1,98 €/min + pvm

Luotettu 
palvelu!

Selvännäkijä

Selvännäkijä ei aina ole mystinen hahmo pimeässä huoneessa. Selvännäkijä voi olla työkaverisi, kaupan myyjä tai vaikka lapsesi opettaja.

Selvännäkijä
Selvännäkijä

Muistan vieläkin kuin eilisen, kun kävin elämäni ensimmäisen kerran selvännäkijän luona. Muistan vieläkin iäkkään naisen, joka sekoitteli korttejaan salaperäisen näköisenä huivi päässään. Tilanne tietysti jännitti aivan erityisen paljon, koska olin nuori ja tapasin tällaisen henkilön aivan ensimmäistä kertaa. Enkä oikein tiennyt mitä kaikkea hän minusta oikein tietää ja tulee kertomaan. Muistaakseni oli tällainen syksyn aika, oli hämärää ja synkkää, sekin teki asiasta aivan erityisen jännittävää ja pelottavaa.

Nyt kun mietin asiaa, hän tiesi muutamia asioita. Hän näki että olin kihloissa silloin, vaikkei minulla ollutkaan sormusta nimettömässäni. Olin ottanut sormuksen sormesta pois ihan varmuuden vuoksi ehkä häntä testatakseni, mutta se olikin yllättäen turhaa.  “Kannat nuoren pojan sormusta, mutta kun rahat loppuvat rakkaus lentää ikkunasta”, “ulkonäöstä ei kovin monta puuroa keitetä”, hän viljeli minulle vanhan kansan viisauksia kortteja katsoessaan. Kyllä hän tiesi menneisyydestäni salaisuuksia, joita en ollut halunnut kenellekään kertoa. Hän myös näki tulevaisuudestani asioita, se on pakko myöntää. Kun lähdin hänen luotaan, olin ehkä hieman surullinen. Elämäni ei ollutkaan niin turvallista ja pysyvää, kun olin ehtinyt jo toivoa. “Sinä saat tehdä paljon töitä”, hän minulle kyllä lupasi, lama-aikana tämä oli hyvä asia, koska niin moni ihminen kärsi työttömyydestä silloin  1990-luvulla niinkuin näinäkin päivinä. Ja niin todellakin, olenko ehkä jollakin tavalla etuoikeutettu, koska olen saanut tehdä töitä selkä vääränä. Mutta niinhän minä halusinkin saada rahaa tekemästäni työstä.

Kävin hänen luonaan kaksi kertaa, tulevaisuuteni tarina hieman muuttui välissä. Olin ehkä antanut jonkun tilaisuuden mennä, toiminut toisin mitä hän oletti. Muistan hänen luvanneen minulle taloudellista ahdinkoa, se ei onneksi kovinkaan hyvin toteutunut, vaikka tuli veromätkyjä ja muitakin yllättäviä kuluja, mutta pystyin niistä selviytymään paremmin mitä hän oletti. Tapasin myös miehen, mistä hän puhui. Miehen, joka tuli aiheuttamaan minulle paljon surua ja pettymystä. Tänä päivänä voin miettiä sen olleen osan sielunsopimusta, joka on tehnyt minusta sen ihmisen, joka tänä päivänä olen. Samoin ihmisen tulevaisuus voi muuttua hänen tekemien valintojen vuoksi. Valinnat voivat olla yllättäviä eikä niitä yleisimpiä valintoja.

1990-luku oli vielä sellaista aikaa, jolloin internettiä ei ollut. Tietokoneet olivat isompia ja vanhanaikaisia. Lankapuhelimet olivat melkein kaikilla ja nykyisin niin yleisiä matkapuhelimia pidettiin ylellisyytenä ja kalliina sekä turhina hömpötyksinä. Nykyään on suhteellisen helppo löytää selvännäkijä, mihin ottaa yhteyttä. Ongelmana onkin niin sanottu runsauden pula. Kuka näistä sadoista selvännäkijöistä on juuri sellainen, johon minä voisin ottaa yhteyttä. Kuka näkee asiani minulle mahdollisimman hyvin minun korkeimmaksi parhaaksi. Selvännäkijöitä on myös hyvin erilaisia. Jotkut näkevät menneisyyteen tai nykyhetkeen, jotkut voivat katsoa tarotkorteilla tulevaisuuden mahdollisuuksia ja riskitekijöitä. Yhtäkaikki paras selvännäkijä on sellainen, joka antaa sinulle toivoa, voimaannuttaa sinut täyteen loistoosi. Antaa sinulle uskoa tehdä elämässäsi uusia valintoja. Sillä ennen valoon siirtymistämme emme kadu sitä, mitä olemme tehneet, vaan sitä, minkä olemme jättäneet tekemättä.

Kirjoittaja A. Nieminen

takaisin
Sarita
nro 491
Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
Varattu
Aino
nro 430

Aino on tunnistanut enkelit elämässään jo lapsena. Hänen selvänäköisyytensä on kulkenut suvussa jo monien sukupolvien ajan. Ainolta saat hyviä neuvoja ja...

Uloskirjautunut
Anneli
nro 791

Anneli on enkeliviestejä välittävä näkijä. Anneli käyttää apunaan enkelikortteja, heiluria ja hän tekee myö...

Uloskirjautunut
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite