Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1,98 €/min + pvm

Luotettu 
palvelu!

Pelikorteilla ennustaminen

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä.

Pelikorteilla ennustaminen
Pelikorteilla ennustaminen

Ennustamiseen ei tarvita erityistä tarot-korttipakkaa. Pelikorteilla ennustaminen onnistuu samalla tavalla kuin tarot-korteillakin. Jos sinulla ei ole tarot-korttipakkaa, voit käyttää tavallista korttipakkaa. Tavallisesta korttipakasta puuttuu ns. suuren arkanan kortit, mutta siitä huolimatta voit saada asioista syvällisen käsityksen.

Mikä maa tavallisessa pelikorttipakassa vastaa mitäkin tarot-korttipakan maata?

Pelikorteilla ennustaminen on vähän tarot-korteista ennustamista vaikeampaa, koska korteissa ei ole kuninkaallisten lisäksi kuvia, jotka opastaisivat sinua. Sydämet edustavat maljoja, padat ovat miekkoja, ruudut ovat kolikoita ja ristit ovat sauvoja.
Hertat, kuten maljatkin, edustavat tunnetta ja tunteita. Herttakortit eivät pidä sisällään vain rakkauden tunnetta, vaan kaikenlaisia tunteita, joita ihmiset kokevat. Korteissa näkyvät niin epätoivo, voimattomuus, tyytyväisyys, ilo, ahdistus kuin onnikin. Hertat edustavat hyvin usein myös ihmissuhteita, koska suhteet synnyttävät näitä kaikenlaisia tunteita. Padat, kuten miekatkin, ovat yhteydessä kaikkiin ajattelun ja viestinnän näkökohtiin. Pelikorteilla ennustaminen avautuu parhaiten kun opettelet näkemään nämä eri maat rinnakkaisina toisilleen eri korttipakoissa. Miekat tai padat edustavat ns. pään asioita.
Padat liittyvät kirjoittamiseen, opiskeluun, päätöksentekoon ja oivaltamiseen. Padat ja miekat liittyvät myös rakentavan tai toisaalta myös tuhoavan toiminnan toteuttamiseen, kuten muutosten tekemiseen, voimankäyttöön, vallankäyttöön, kunnianhimoon, rohkeuteen tai konfliktin käsittelyyn. Ruudut eli tarot-korttipakassa kolikot voivat tarjota käsityksen elämän käytännön asioista. Ruudut heijastavat kaikkea aineellista ja materiaan liittyvää; koti, työ, omaisuus, raha, kaikki asiat joita voimme koskea. Ja myöskin jälleen ihmissuhteet, mutta käytännön näkökulmasta. Ruutu voi viitata myöskin terveysongelmiin
Ristit tai tarot-pakasssa sauvat ovat toimintakortteja. Risti voi olla toimintakehotus luovuuden, liiketoiminnan, älyn tai suhteiden saralla. Ristit edustavat toimintaa, seikkailua, riskinottoa tai kilpailua. Ne voivat viitata myös fyysiseen tai henkiseen energiaan, intuitioon, kunnianhimoon tai kasvuun.

Miten pelikorteilla ennustaminen tapahtuu?

Ensin poistetaan pakasta pienimmät numerot, ja käytetään ainoastaan kortteja numerosta seitsemän ässään asti. Jäljelle jää 32 korttia. Tämän jälkeen hengitä syvään ja ajattele mielessäsi kysymystä, johon haluat vastauksen. Sekoita korttipakka huolellisesti ja sen jälkeen ota pakasta syrjään ylimmäinen ja alimmainen kortti: älä katso kortteja. Nämä kortit toimivat ns. jokerikortteina. Nämä kaksi korttia paljastetaan viimeiseksi.

Jäljellejäävät kolmekymmentä korttia jaetaan kolmeen pakkaan niin, että jokaiseen kasaan jää kymmenen korttia. Pakat asetellaan kolmeen rinnakkaiseen pinoon. Vasemmalla oleva pino kuvaa mennyttä, keskimmäinen nykyisyyttä ja oikeanpuoleinen tulevaisuutta. Tarkastele kortteja ja niiden suhdetta toisiinsa.

Mitä eri numerot tarkoittavat?

Ässä: alku (ässät ovat aina positiivisia ja edustavat aina uutta)
Kaksi: tasapaino (tai viiveet, odottaminen)
Kolme: yhteys (tai jakaminen, sekoitettu viestintä, suunnitelmat menneet pieleen)
Neljä: tasapaino, vakaus (sellainen olo, että on jumissa)
Viisi: häiriöt (tai haasteet, jotka voivat johtaa laajentumiseen)
Kuusi: harmonia (tai sen puuttuminen tai kaipaaminen)
Seitsemän: salaperäisyys (tai liiallinen huolestuminen pinnallisuuksista)
Kahdeksan: liike (tai liikkeen puute, pysähtyminen)
Yhdeksän: kasvu (tai tyytyväisyys)
Kymmenen: loppuun saattaminen (tai uuden alkaminen)

Miten nämä numerot sitten yhdistetään maihin?

Kuten aiemmin kerroimme, hertta liittyy mm. tunteisiin. Ja kun ässä edustaa alkua, niin herttaässä edustaa uuden tunteen, suhteen, rakkauden alkuun. Pata liittyy ns. pään asioihin.

Eli esimerkiksi pataviisi, saattaa silloin liittyä haasteisiin, jotka liittyvät opiskeluun, oivaltamiseen, ajatteluun jne. Kortit ohjaavat tulkintaa ja se mihin tilanteeseen ja ongelmaan kukin kortti antaa vastauksen, se selviää tulkittavan sydämessä ja käsittelyssä. Yhdistämällä numeroiden merkityksen maiden merkityksiin, saat selville mitä kortit sinulle kertovat. Vastauksethan ovat jo sinun sisälläsi, kortteja käytetään vastausten nostamiseen esille. Ja hei, harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa.

takaisin
Meira
nro 488
Meira on intuitiivinen näkijä, jolta saat voimia ja tienohjausta. Hän pystyy myös ottamaan yhteyttä enkeleihin, ja auttaa sinua positiivisella...
Vapaa
Sarita
nro 491
Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
Vapaa
Krisu
nro 721

Krisu tulkitsee enkelikorttien ja intuition avulla. Saat ohjeita ja kannustusta myös enkeleiltä niin halutessasi. Henkimaailman oppaat ovat kanssasi ja saat...

Vapaa
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä: