Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
  1,98 €/min+pvm  

Luotettu 
palvelu!

Meedio

Meedio välittää henkimaailman viestit rakkailtasi. Meediot ovat henkilöitä, jotka voivat hengessään tavoittaa taivaan tai käväistä tuonpuoleisessa. He eivät ole niin kiinni maallisessa kehossaan, niin kuin ihmiset yleisesti ottaen ovat.

Meedio
Meedio

Ajatusten lukeminen, kyky ennustaa tulevaisuutta ja henkimaailman viestien välittäminen eivät ole taitoja, jotka ihmiset yleensä yhdistävät ihmiskuntaan. Tutkimus osoittaa kuitenkin, että monet ihmiset todella uskovat psyykkisten voimien olemassaoloon. Lukuisista huijareista huolimatta on edelleen monia ihmisiä, jotka uskovat vakaasti meedioiden voimaan. Esimerkiksi Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan yli neljännes ihmisistä uskoo ihmisillä olevan psyykkisiä kykyjä - kuten telepatiaa ja selvänäköisyyttä.

Äskettäin tehty tutkimus voi auttaa valaisemaan, miksi ihmiset uskovat edelleen meedioihin ja psyykkisiin voimiin. Tutkimuksessa testattiin uskovia ja epäilijöitä samalla koulutustasolla ja akateemisella suorituskyvyllä ja todettiin, että psyykkisiin voimiin uskovat ihmiset ajattelevat vähemmän analyyttisesti. Tämä tarkoittaa, että heillä on taipumus tulkita maailmaa subjektiivisesta henkilökohtaisesta näkökulmasta eivätkä he ota huomioon tietoa kriittisesti. Uskovat pitävät psyykkisiä väitteitä usein vahvistavana todisteena - todistusperusteestaan riippumatta. 

Psyykkiset väitteet eivät koskaan ole tarkkoja, ne ovat usein yleisiä ja osittain siksi monet ihmiset uskovat psyykkisten kykyjen mahdollisuuteen. Tätä kutsutaan Barnumin vaikutukseksi, yleiseksi psykologiseksi ilmiöksi, jossa ihmiset pyrkivät hyväksymään yleiset persoonallisuuden kuvaukset itselleen ainutlaatuisesti sovellettaviksi. Esimerkiksi tutkimus on osoittanut, että yksilöt antavat korkean tarkkuuden luokituksille persoonallisuutensa kuvauksille, jotka oletettavasti räätälöidään nimenomaan heille, jotka ovat itse asiassa riittävän epämääräisiä ja yleisiä sovellettaviksi moniin ihmisiin. 

Myös monet meedioiden psyykkiset väitteet ovat osoittautuneet mahdottomiksi vahvistaa. Ja kun tutkijat ovat hyväksyneet meedioiden psyykkiset väitteet, on yleensä seurannut kritiikkiä. Tieteellisen tutkimuksen olemassaolo helpottaa kuitenkin meedioihin uskomista. Kun tiede antaa positiivisia tuloksia. Tämä vahvistaa uskovien näkemyksiä siitä, että väitteet ovat aitoja ja ilmiö todellisia.

Joten näyttää siltä, että tunnetuista huijareista huolimatta - ihmiset uskovat edelleen psyykkisiin ilmiöihin. Tutkimus on osoittanut, että joka kolmas amerikkalainen tuntee kokeneensa psyykkisen hetken - ja melkein puolet naisista väittää tunteneensa hengen läsnäolon. Olipa kyse analyyttisten taitojen, aitojen kokemusten puuttumisesta tai vain pyrkimyksestä tehdä maailmasta hieman mielenkiintoisempi, uskovat uskovat jatkossakin uskovan - vaikka tiede välillä on osoittanut toisin.

takaisin
Tuuli
nro 235

Tuuli tuo sinulle viisautta menneiltä ajoilta, ajoilta jotka yllättäen ovatkin läsnä tässä ja nyt. Apunaan Tuuli käyttää tarot -kortteja ja mm....

Vapaa
Marena
nro 288
Marena on intuitiivinen näkijä, jolta saat voimia ja tienohjausta. Hän pystyy myös ottamaan yhteyttä enkeleihin, ja auttaa sinua positiivisella...
Vapaa
Annikki
nro 206
Annikki on yhteydessä enkeleihin ja yliluonnollisiin asioihin. Hän käyttää enkelikortteja ja auttaa sinua huomaamaan mm. omat voimavarasi ja...
Uloskirjautunut
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min+pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min+pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite