Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
  1,98 €/min+pvm  

Luotettu 
palvelu!

Maailma täynnä taikaa

Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia kuinka tämä maailma on luotu. Nyt aikuisina tiedämme, että aineelliset asiat ovat ihmisen luomia ja kehityskulku jatkuu edelleen.

Maailma täynnä taikaa
Maailma täynnä taikaa

Tämänhetkinen on seurausta menneisyydessä tehdystä työstä ja tulevaisuus tulee olemaan seurausta työstä, jota yritämme tehdä tällä hetkellä. Joten voidaan kai sanoa, että olemme mukana luomistyössä.

Se mitä tarvitsemme ja se mitä haluamme ovat eri asioita. Usein ihmiset työskentelevät tarpeellisten asioiden kanssa, sillä monesti ajatellaan, ettei haluamiaan asioita olisi mahdollista saada. Ainakaan helposti. Silti kaikki tällä maapallolla oli ensin mielessä, ja sitten manifestoitui tämänhetkiseen todellisuuteen. Pitäisikin ihan ensiksi oppia luomaan asioita mielessään saadakseen ne tapahtumaan. Jos oppii luomaan asioita mielessään, voi huomata, että se on ensimmäinen askel kohti parempaa maailmaa. Meistä tulee parempia työtovereita luomistyöhön.

Me emme voi enää muuttaa niitä hirvittäviä asioita, joita olemme jo luoneet, mutta voimme varmistaa, että tulevaisuudessa luomme parempaa todellisuutta. Toisin sanoen, olemme itse rakentaneet menneisyytemme ihmiskuntana ja jatkuvasti rakennamme tulevaisuuttamme, joka ikinen päivä.

Jokainen ajatuksemme on kuin siemen. Kun käsittelemme ajatusta, se on kuin kasvattaisimme siemenestä tulevaa kasvia. Eräänä päivänä siitä kasvaa kaunis puu, ja samalla tavoin ajatuksemme kasvaa fyysiseksi teoksi.

Jos haluaa luoda parasta, pitää ajatella parasta. Jos haluamme ajatella parasta, se vaatii keskittymistä hyvään. Keskittynyt ajattelu ja mielen kuvittelu on kuin taikasauva ja siten upein työkalu jonkin ihmeellisen luomiseen.

Menneinä aikoina ei ollut kovin edistyneitä kompasseja. Mutta merillä purjehdittiin Pohjantähden opastamana. Oli huomattu, että Pohjantähti ei liiku taivaankannella kuten muut tähdet. Mielen ja sielun toive luoda jotain hyvää, on kuin Pohjantähti merimiehille. Syvä sisäinen toive auttaa keskittyneen mielen taikasauvaa luomaan ihmeitä.

takaisin
Sarita
nro 491

Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää...

Vapaa
Ronja
nro 435

Ronja tuo sinulle viisautta menneiltä ajoilta, ajoilta jotka yllättäen ovatkin läsnä tässä ja nyt. Apunaan Ronja käyttää tarot -kortteja ja mm....

Vapaa
Lisa
nro 422

Lisa on tarot tulkitsija. Lisa antaa näköalaa tekemiseen ja uuteen alkuun.

Uloskirjautunut
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min+pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min+pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite