Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1.98 €/min + pvm/mpm

Luotettu 
palvelu!

Luotettava ennustaja

Mistä tiedät, onko ennustaja luotettava? Luotettava ennustaja on kullanarvoinen

Luotettava ennustaja
Luotettava ennustaja


Muistan silloin kun olin lapsi, lehdissä ennustaja vastasi kysymyksiin pientä korvausta vastaan tai jopa ihan ilmaiseksi. Koska vanhaan aikaan ei ollut näin paljon lukuisia firmoja, jotka tarjoavat ennustuspalveluita moni varmasti yritti lehden kautta saada vastauksia mieltä vaivaaviin kysymyksiin. Muistan vielä, kuinka  ainakin Tamara Maunonen vastaili jonkin aikakauslehden palstoilla lukijoiden moniin visaisiinkin kysymyksiin. Ennustajia ei ollut mielestäni niin paljoa tavattavissa kuin nykyään, niinpä moni ajatteli että kuuluisa näkijä on myös luotettava ennustaja. Valitettavasti moni jäikin ilman vastausta palstalla vallitsevan tungoksen johdosta. 


Nykyään tarjonta on hyvin laajaa, ja ennustajia ja näkijöitä on hyvin monia ja erilaisia, jotkut ovat tarottulkitsijoita, toiset katsovat tavallisista pelikorteista, jotkut ovat  parantajia ja kaukoparantajia ja toiset ovat sellaisia jotka eivät käytä minkäänlaisia apuvälineitä. Myös kivillä on oma voimansa, ja jotkut ennustajat pitävät kristallikiviä käsissään saadakseen johdatusta ja energiaa henkimaailman kanssa kommunikoidessaan. Mutta kuka heista onkaan juuri sinulle se paras ja luotettava ennustaja. Puskaradio on nykyaikana myös hyvä apuväline tietää, kuka on se paras ja hyvä ja luotettava ennustaja. Googlettaminen on monelle hyvä apuväline, mutta kukaan ei oletettavasti näe kaikille 100 % oikein. Toisaalta me ihmiset voimme myöskin toimia ennalta-arvaamattomalla tavalla elämäämme koskevissa ratkaisuissa, jolloin ennustus voikin joskus mennä pieleen. Kysyjä voi myös muuttaa mieleensä, näkijä lukee tämänhetkistä energiakenttää jolloin ratkaisu asiaan näyttääkin ihan toiselta kuin se toteutuva ratkaisu.


Jotkut ihmiset käyttävät ennustajaa terapeuttina ja kuuntelijana, koska ulkopuolisella ihmisellä on usein neutraali ja puolueeton kanta heidän sydäntä särkeviin asioihinsa. Puhuminen on myös oivallinen lääke, joku kuuntelee sinua aivan täysillä eikä keskeytä koko ajan ja halua puhua omista asioistaan. Moni suomalainen, varsinkin mies, patoaa näitä asioita syvälle sisäänsä eikä mainitse tai hiiskahda niille kenellekään, ei edes humalassa. Tai silloin muutkin ovat niin liikuttuneessa tilassa etteivät jaksa kuunnella.  


Yksi maaginen johtolanka tietämättömälle on kuunnella sydämensä ääntä, kuka näistä lukuisista miehistä saa juuri sinun sydämesi laulamaan sillä kaikkein kauneimmalla äänellä. Mikä näistä työpaikoista tai opiskelumahdollisuuksista tuntuu juuri sinusta mielenkiintoisimmalta. Mikä on ollut lapsena sinulle se ammatti, minkä parissa olet jo silloin halunnut työskennellä. Mikä on se mistä nautit eniten, eli mikä on juuri sinun elämäntehtäväsi.


Edullinen ratkaisu ongelmaan voi löytyä niinkin yksinkertaisella tavalla kuin meditaation avulla. Voit esittää kysymyksen korkeimmalle itsellesi tai enkeleillesi ennen meditaation tai visualisaation aloittamista. Voit keskittyä myös ihan omaan hengitykseesi tai tiettyyn sanaan, kuten klassinen ommmmm. Myös illalla ennen nukahtamista voit esittää enkeleille kysymyksen, joka voikin yllättäen selvetä aamuun mennessä samalla tavalla kuten meditoidessakin.  Lyhytkin päivittäinen hiljentyminen on parempi kuin jatkuva pakeneminen ja porhaltaminen loputtoman tekemisen suohon. Kirjoitti A. Nieminen.

 

takaisin
Ellen
nro 406
Ellen on yhteydessä enkeleihin ja yliluonnollisiin asioihin. Hän käyttää enkelikortteja ja auttaa sinua huomaamaan mm. omat voimavarasi ja...
Vapaa
Meira
nro 488
Meira on intuitiivinen näkijä, jolta saat voimia ja tienohjausta. Hän pystyy myös ottamaan yhteyttä enkeleihin, ja auttaa sinua positiivisella...
Vapaa
Emily
nro 746
Emily on perinyt näkijän lahjansa esivanhemmiltaan, joissa on ollut monia selvänäkijöitä. Hän on taitava meedio, joka auttaa sinua kyvyillään.
Uloskirjautunut
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1.98 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1.98 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä: