Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1,98 €/min + pvm

Luotettu 
palvelu!

Kodin puhdistaminen henkisin välinein

Kun paranormaalit tai transsendentaaliset tapahtumat alkavat vaikuttaa ihmisen elämään, hänen Jumaltietoisuutensa kasvaa. Jumala on universaali luoja.

Kodin puhdistaminen henkisin välinein
Kodin puhdistaminen henkisin välinein

Luoja on tehnyt kaiken elollisen ja elottoman, joten sangen usein transsendentaaliset asiat liitetäänkin Jumalaan. Pyydetään Jumalalta apua esimerkiksi epänormaalien tapahtumien poistamiseen. Saatetaan jatkuvasti ajatella esimerkiksi pahoja henkiä ja niiden olemassaoloa tietyssä tilassa. Kaikki henget eivät kuitenkaan ole haitallisia, mutta huolestuminen näistä asioista voi viedä ihmisen mielenrauhan.

Saadakseen sielulleen rauhan monet etsivät pyhien ihmisten, Pyhimysten apua lähettääkseen henget takaisin Jumalan huomaan. Nämä ihmiset saattavat olla uskonnoltaan kristittyjä, hinduja, muslimeja, sikhejä. Jokainen heistä kuitenkin seurailee lähes samanlaista kaavaa saadakseen vapautettua ihmisen, jota henget kiusaavat. Varsinkin Intiassa on lukemattomia henkisiä opettajia, guruja ja pyhiä ihmisiä, jotka ovat erikoistuneita henkimaailman ilmiöihin.

Epätoivottujen olentojen poistaminen kotoa tehdään tiettyä kaavaa käyttäen. Siihen tarvitaan puhdistavia, pyhiä esineitä:

Risti, Daavidin Tähti tai jokin muu oman uskonnonharjoituksen symboli. Voidaan myös käyttää esimerkiksi kaulassa ja muutoin avoimesti puhdistettavassa tilassa.

Kosher tai merisuolaa ja pyhitettyä vettä, jota vihmotaan koko asuntoon lähtien ulkorapuista.

Suitsuketikku tai papin käyttämä kadila (Ortodoksit), joka puhdistaa kodin ilmaa.

Sytytetty valkoinen kynttilä, jonka kanssa kuljetaan kaikissa kodin tiloissa.

Pyhät rukoukset, joita resitoidaan koko puhdistusprosessin ajan.

Vähintään 2 henkilön tulisi olla läsnä ja henkien häiritsemien ihmisten pitäisi pysyä kodin ulkopuolella koko toimituksen ajan.

Kaikkien kodin ikkunoiden ja ovien tulisi olla täysin avoimia, jotta henget pääsevät ulos.

Näiden vaiheiden jälkeen puhdistusprosessi on valmis. Henkien kiusaama ihminen/ihmiset voivat palata kotiin täysin varmoina siitä, että epätoivottu vieras/vieraat ovat poistuneet.

takaisin
Krisu
nro 721

Krisu tulkitsee enkelikorttien ja intuition avulla. Saat ohjeita ja kannustusta myös enkeleiltä niin halutessasi. Henkimaailman oppaat ovat kanssasi ja saat...

Vapaa
Sarita
nro 491
Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
Vapaa
Meira
nro 488
Meira on intuitiivinen näkijä, jolta saat voimia ja tienohjausta. Hän pystyy myös ottamaan yhteyttä enkeleihin, ja auttaa sinua positiivisella...
Vapaa
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä: