Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1,98 €/min + pvm

Luotettu 
palvelu!

Ennustus

Ennustus on kautta aikojen ollut harvojen lahja. Toisille ennustus on täysin arkipäiväinen toimi, toisia se pelottaa.

Ennustus
Ennustus

Ennustus on erittäin mielenkiintoinen ja runsaasti mielipiteitä kuohuttava aihe, erilaista ennustamistahan on harjoitettu maapallolla jo tuhansien vuosien ajan. Jo muinaisten ja edesmenneiden kuninkaiden hoveissa narrit harjoittivat ennustusta valtiailleen. Ennustuksia pidettiin joko hupina tai ne otettiin vakavasti. Erilaisissa elokuvissa ja sarjakuvissakin huvittavat povarit katsoivat teltassa kristallipalloistaan ja näkivät usein varoittavia asioita tulevaisuudesta. Sarjoissa pelottava ennustaja väläytti ilkeä hymy kasvoillaan tarotkorttien suurten Arkanoiden  Kuolema-kortin asiakkaalleen. Hieman perehtyneempänä asiaan voin kertoa Kuolema kortin yleensä merkitsevän jonkin vaiheen loppuun saattamista elämässä, jolloin henkilölle tulee uutta tilaa elämäänsä uusia asioita varten. Hyvin harvoin tämä kortti merkitsee fyysistä kuolemaa.

Viikkolehtien horoskooppeja pidettiin yhteen aikaan ennustuksina, niitä luettiin yhdessä ja mietittiin miten ne voivat yleensäkään pitää paikkaansa kahdella erilaisella ja eri elämäntilanteessa olevalla saman horoskooppimerkin edustajalla. Eiväthän ne yleensä pitäneetkään paikkaansa, vaan saatiin tietää että joku kesäharjoittelija tekee yleensä horoskoopit tai sitten jopa  joku hieman perehtyneempi, joka seuraa eri planeettojen transiitteja tähtitaivaalla. Astrologinen ennustus jonka tekee asioihin perehtynyt astrologi, kertoo tarkemmin henkilön vahvuuksista, ominaisuuksista ja mahdollisuuksista hänen elämässään. Astrologiassa voidaan tehdä niin sanottu syntymäkartta, johon pitää tietää syntymäpaikkakunta ja tarkka syntymäkellonaika. Internetissäkin on taulukkoja, joista löydät oman nousevan horoskooppimerkkisi, joka tulee varsinaista syntymähoroskooppia näkyvämmäksi ihmisen vanhetessa. Suomen pohjoisen sijainnin vuoksi suurin osa meistä on Skorpioneja nousevalta merkiltään.

Ennustamista voidaan harjoittaa useista erilaisista apuvälineistä apua hakemalla. Klassinen ennustus syntyy kädestä käden viivojen kuvioita tutkimalla. Löysinpä hieman eksoottisemmankin tavan ennustaa, mitä en ollut ennen tiennytkään. Eli Intiassa voidaan ennustaa myös miehen penistä tarkkailemalla. Intiassa ison peniksen omaavat eivät saa poikia ollenkaan ja heistä tulee köyhiä. Pienen, suoran  ja jäntevän peniksen omaavat miehet rikastuvat ja heistä tulee onnellisia. Vasemmalle osoittava penis ennustaa köyhyyttä. Mutta kun vasemmalle sojottavaan penikseen yhdistyy kaunis kivespari, on henkilöllä edessään kuninkaallinen tulevaisuus. Ja nyt kaikki miehet ovat housut alhaalla ja katsovat alakertaansa entistäkin kriittisemmin. Ehkä tässä tuli joillekin oikein hyvä ja positiivinen ennustus.

Ennustukset on myös syytä pitää positiivisina, koska positiivinen usko tulevaisuuteen on nykypäivänä erittäin tärkeässä roolissa. Sanotaan, että nykyään me luomme tulevaisuuttamme meidän omilla puheillamme, tunteillamme ja ajatuksillamme. Tunteen voima on erittäin suuri, koska jos me oikein visualisoimme miltä tuntuu kun on saavuttanut itselleen jonkin tärkeän päämäärän tai saanut jonkun kauan haaveilemansa tavaran tai asian omakseen, tämän asian toteutumisen mahdollisuus moninkertaistuu ja on jopa erittäin todennäköistä että tämä asia toteutuu. Mehän olemme siirtymässä niin sanotusta 3D -yhteiskunnasta 5D -yhteiskuntaan, jossa me pystymme itse luomaan omaa unelmaelämäämme. Siirry sinäkin ystäväni kanssani visualisoimaan ja unelmoimaan, millaista on elää juuri Sinun tai minun unelmaa todeksi.

Kirjoitti A. Nieminen

takaisin
Siiri
nro 431
Siiri on tarot-tulkitsija, empaattinen ja ymmärtäväinen näkijä.
Vapaa
Sarita
nro 491
Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
Vapaa
Anneli
nro 791

Anneli on enkeliviestejä välittävä näkijä. Anneli käyttää apunaan enkelikortteja, heiluria ja hän tekee myö...

Uloskirjautunut
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite