Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
  1,98 €/min+pvm  

Luotettu 
palvelu!

Ennustaminen

Riimuilla ennustaminen on oikeastaan keskustelua oman itsensä eri tasojen kanssa. Käytännössä riimuilla ennustaminen toimii niin, että kysytään neuvoa Itseltä, joka parhaiten tietääkin miten tulisi toimia.

Ennustaminen
Ennustaminen

Riimukivet kuuluvat erityiseen riimujärjestelmään, joissa riimu on joko uurrettu tai maalattu pieniin kiviin tai puisiin nappuloihin. Ennustaminen riimuilla on yksinkertaista puhetta riimujen kautta ja mystistä symboliikkaa, ikiaikaista viisauden kieltä. Jo viikingit käyttivät riimuja asioiden ja tapahtumien kulun oivaltamiseen. Luonto ja luonnon kiertokulku ovat olennainen osa riimuja ja ennustaminen myöskin. 

Futhark on vanhin riimumerkistö ja se käsittää 24 merkkiä, joilla jokaisella on oma luonteensa. Riimut ovat olleet myös riimukirjoituksen aakkosia. Jokainen riimumerkki kertoo erilaisesta maailman tai tietoisuuden elementistä. Riimut muodostavat metakielen, jonka avulla voi kertoa merkityksiä, joihin tavallisella kielellä ei pysty tai johon tällä kevyellä tietoisuuden tasollamme emme yllä. 

Riimuja on hyödynnetty jo muinaisina aikoina maagisina merkkeinä. Niiden käyttö ja lukeminen on käytännönläheistä ja konkreettista. Esimerkiksi astrologia ja numerologia eivät ole niin konkreettisia, mutta niidenkin välityksellä on kommunikoitu jumalien kanssa. Ennustaminen riimuilla tuo vastauksia niin arkipäivän, kuin elämän ja kuolemankin asiohin. Ne ovat sekä muutoksen, että henkisen kasvun välineitä ja ne neuvot joita riimuilta saadaan, ovat olleet aina pyhästi kunnioitettuja. 

Oman intuition hyödyntämiseen riimut ovat oikein hyvä oppiväline. Neuvonpito riimujen kanssa tarkoitaa tavallaan sitä, että niiden avulla ollaan yhteydessä oman minuutensa kanssa, eri tasoilla. Eli periaatteessa kysytään neuvoa Itseltä, joka tietää, miten tulee toimia ja joka sisältää jo kaikki vastaukset. Riimut ja ennustaminen niillä voikin auttaa kehittämään omaa henkistä polkuaan ja elämäänsä parempaan suuntaan ja avata elämän solmukohtia. 

Kaikista helpoin riimuneuvonpidon tapa on miettiä kysymys mielessään ja nostaa sitten yksi riimu riimupussista. Riimun sanoma tulkitaan riimujen tulkintaoppaan avulla. Riimut eivät vastaa kyllä tai ei -vastauksia vaativiin kysymyksiin, vaan kertovat enemmänkin tarkoituksista ja perisyistä. 

Riimukivien tarkoitus on nostaa esille niitä vastauksia, jotka jo ovat meidän sisällämme. Ennustaminen riimukivien avulla onnistuu myös tekemällä erilaisia tulkintakuvioita kuin esimerkiksi tarotkorteilla. Voidaan katsoa tietyssä järjestyksessä menneisyyttä, nykyhetkeä ja tulevaisuutta tai pyytää ohjausta. Vaikka riimumerkeillä onkin jokaisella oma juureva ja erityinen sanomansa, mikään ei estä lukemasta riimukiviä, kuten muitakin oraakkeleita tai taikamerkkejä, oman vaiston avulla. Niitä voi tulkita ikään kuin ”omien merkkien” tai niiden lähteiden antajina. Lopulta riimut vain valaisevat sen, minkä jo tiedät syvällä sisimmässäsi: tapahtumien ja asioiden luonnollisen merkityksen. 

takaisin
Tuuli
nro 235

Tuuli tuo sinulle viisautta menneiltä ajoilta, ajoilta jotka yllättäen ovatkin läsnä tässä ja nyt. Apunaan Tuuli käyttää tarot -kortteja ja mm....

Vapaa
Marena
nro 288
Marena on intuitiivinen näkijä, jolta saat voimia ja tienohjausta. Hän pystyy myös ottamaan yhteyttä enkeleihin, ja auttaa sinua positiivisella...
Vapaa
Eeva
nro 222

Eeva on tarot tulkitsija. Eeva antaa näköalaa tekemiseen ja uuteen alkuun.

Uloskirjautunut
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min+pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min+pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite