Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1,98 €/min + pvm

Luotettu 
palvelu!

Eksoottinen kristallipallo ennustus

Elokuvien jännittävä kristallipallo ennustus, näkyvätkö vastaukset todella kristallipallossa? Korttipakka, kristallipallo, heiluri, kahvinpurut, millä ennustus onnistuu parhaiten?

Eksoottinen kristallipallo ennustus
Eksoottinen kristallipallo ennustus

Miltä tuntuisi saada eksoottinen, maaginen ja jännittävä kristallipallo ennustus? Moni selvännäkijä tarvitsee jonkin välineen, mihin keskittyä ennustaessaan. Jotkut voivat katsoa teenlehtiä, vesimaljaa, tarotkortteja, pelikortteja tai sitten tätä taianomaista kristallipalloa. He eivät suinkaan näe kristallipallosta näitä jännittäviä tapahtumia, kuten sarjakuvissa usein näytetään, vaan he saavat omaan mieleensä kuvia ja näkyjä kysyjän tulevaisuudesta. Usein elokuvissa ja sarjakuvalehdissä, kuten  esimerkiksi eeppisessä Aku Ankassa on sirkus- tai tivolialue, jossa on salaperäinen ennustajan teltta. Siellä usein itämainen ennustajanainen turbaani päässään istuu pöydän takana, ja pöydällä on tämä taianomainen ja maaginen, pelottavakin kristallipallo. Taianomainen ympäristö on pimeä, jännittävä ja salaperäinen, ympärillä leijuu tämä mystinen rajantakainen energia, jolla on vastaus näihin vastaamattomiin kysymyksiin ja outoihin sekä lukemattomiin salaisuuksiin. Mieleeni tuli tässä myös vaalitilaisuudet viime vuodelta, jolloin tilaisuuden vetonaulana oli yllättäen ennustajan teltta.

Viime vuosisadalla myös valtion päämiehet ja kuuluisat taiteilijat kävivät selvännäkijän vastaanotolla. Nyt jo edesmennyt Aino Kassinen oli kuuluisa selvänäkijä, jonka luona muun muassa Urho Kekkonen ja Vesa-Matti Loiri ovat käyneet. Myös maailman mahtivaltioiden eli suurvaltojen päämiehet ovat tunnetusti käyttäneet yliluonnollisia kykyjä omaavien palveluita saadakseen tukea ja turvaa usein erittäin vaativiin ja suuria ihmisjoukkoja koskeviin ratkaisuihin. Miksei myös me nykyajan ihmiset voisi käyttää meidän pienempiin ongelmiimme näkijöiden ja tietäjien apua, koska sitä on niin helposti saatavissa nykyään. Me pystymme saamaan vastauksen, esim tarot- tai kristallipalloennustus, ihan puhelinluuria nostamalla ja vaikka Ennustaja24-palveluun soittamalla, missä on saatavilla taitava neuvonantaja ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Nykyaika on usein hyvin pelottavaa ja vaativaa tällaiselle tavalliselle tallaajallekin. Moni ihminen pelkää työpaikkansa puolesta. Julkisuuteen on vuotanut pienipalkkaisten alojen suuripalkkaiset johtajat, jotka haluavat ennestään pienentää työntekijöidensä minipalkkoja. Hoitoala ja postinjakelu ovat negatiivisessa julkisuudessa, ihan aiheesta minun mielestäni. Yt-neuvottelut ovat valitettavasti arkipäivää monelle tavan kansalaiselle. Mutta nämäkin ikävät asiat voivat olla positiivisia. Voi herätä ajatuksia, että mitä muuta minä voisin tehdä, voisinko ehkä lähteä opiskelemaan sitä unelmieni alaa, jolle kannukseni eivät riittäneet aivan riittäneetkään nuorena. Monella lapset ja perhe ovat olleet asioita, jotka ovat ajaneet hänet usein epätyydyttäväänkin työhön ja opiskelu on jäänyt peruskoulu- tai lukiotasolle.  Ihmisen elämä on juuri sitä aikaa, jolloin sinun tulee toteuttaa unelmiasi ja miettiä elämäntehtävääsi, koska kukaan toinen ei voi tehdä sitä sinun puolestasi. Sinä olet se henkilö, jolla on onnen avaimet juuri sinun elämääsi. Taivaalliset viestit voivat tulla sinulle unessa toistuvina ajatuksina, tai laulun sanoina, tai voit nähdä lehdestä yllättäen artikkelin, joka onkin enkelin viesti juuri Sinulle ja Sinua varten. Jos et tunne vastaanottavasi tälläisiä taivaallisia viestejä, voit soittaa jollekin neuvonantajallemme ja pyytää antamaan kristallipalloennustus. Ehkä sieltä tuleekin juuri se voimallinen ja eteenpäintyöntävä viesti, joka sytyttää sekä innostaa sinut yrittämään jotain uutta elämässäsi, mikä on samalla askel kohti uutta ja parempaa elämääsi 5D-unelmayhteiskunnassa.

Kirjoittaja A. Nieminen

takaisin
Sarita
nro 491
Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
Vapaa
Siiri
nro 431
Siiri on tarot-tulkitsija, empaattinen ja ymmärtäväinen näkijä.
Vapaa
Anneli
nro 791

Anneli on enkeliviestejä välittävä näkijä. Anneli käyttää apunaan enkelikortteja, heiluria ja hän tekee myö...

Uloskirjautunut
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite