Close
PARHAAT ENNUSTAJAT JA SELVÄNÄKIJÄT!

Soita heti testatulle ja luotettavalle neuvonantajalle!

0700-80808
1,98 €/min + pvm

Luotettu 
palvelu!

Ei enää pahoja unia

Kun nukumme me näemme unia ja koemme aistiharhoja. Unissa näemme hyviä ja pahoja asioita. Pahimmissa tapauksissa näemme kuolleita ihmisiä ja koemme heidän olevan vihaisia meille.

Ei enää pahoja unia
Ei enää pahoja unia

Näissä pelottavissa unissa asiat ilmestyvät tavoilla, joita emme voi selittää kenellekään. Tällaisia pahoja unia kutsutaan painajaisiksi. Näillä painajaisilla on usein eloisa ja häiritsevä sisältö, johon liittyy voimakas negatiivinen tunnelataus (kuten pelko, kauhu, epätoivo, ahdistus, suru, jne).

Nukkuessamme meidän mielemme astuu tilaan, missä voimme ottaa yhteyden henkimaailmaan ja taivaaseen. Tässä tilassa voimme kohdata rakkaamme, jotka ovat taivaassa ja haluavat puhua kanssamme. Nämä unet ovat kuin silta fyysisen maailman ja henkimaailman välillä. Mutta me tiedämme, että joskus ajattelemme negatiivisesti unissamme ja siksi näemme painajaisia. Painajaisuni häiritsee meidän kommunikaatiota taivaassa olevien rakkaittemme kanssa. Unohdamme elämän polkumme ja menemme toiseen maailmaan, jossa näemme vain ne asiat, joita pelkäämme. Jos me ajattelemme positiivisia ja hyviä asioita (sielut) nämä painajaiset katoavat itsestään.

Voit mennä unissasi taivaaseen vain jos mielesi on rauhallisessa tilassa. Painajaisille on monia syitä, mutta jos noudatat seuraavia ohjeita voit välttää niitä.

Pidä pelkosi syvällä sielussa: Monet asiakkaista tulevat luokseni, koska pelkäävät menettävänsä jonkun, koska luulivat tulleensa huijatuiksi heidän taholtaan. Kun olen kuullut tämän kaltaisia tarinoita hymyilen niille, koska he olettavat, ettei heidän rakastettunsa ole enää heille uskollinen. Vakuutan heille, että he ovat enimmäkseen väärässä. Heidän kumppaninsa ei koskaan ajatellut huijaavansa heitä, ja löysin syvää rakkautta ja kestävän siteen heidän välillään. Pelko heidän mielissään kätkeytyy heidän sisälleen ja luo tämänkaltaisia huonoja uskomuksia heidän kumppaneistaan.

Ratkaisu: Enkelit tulevat aina luoksemme tyhjin käsin ja kun meillä on tämänkaltainen ongelma meidän täytyy luovuttaa heille nämä stressiä aiheuttavat asiamme. Enkelit tietävät kuinka niitä käsitellään. Usko heihin, he voivat parantaa ongelmamme hyvin rauhallisesti ja huolehtia sinusta taivaasta käsin.

Negatiiviset värähtelyt vääriltä ihmisiltä: Meille on sattunut usein niin, että me istumme jonkun kanssa mutta emme tunne heidän puheidensa vuoksi oloamme mukavaksi. Ajattelemme, että mitä ikinä he sanovat kun, se on vastakohta sille mitä itse ajattelet. Me kaikki olemme yhteydessä toistemme energioihin, mutta jos joku on täynnä negatiivista energiaa, me menetämme positiivisuutemme. He imevät meistä meidän positiivisen energiamme. Tätä tapahtuu kun toinen henkilö ei halua sinun menestyvän. He haluavat vain lannistaa sinut. Tätä tapahtuu toisinaan silloin kun päätämme ihmissuhteen.

Ratkaisu: Tämän ongelman ratkaisemiseksi me voimme käyttää “psyykkistä suojausta.” Se auttaa meitä paljon, koska negatiivinen energia ei saavuta mieltämme. Se palauttaa negatiivisen energian sinne mistä se on tullutkin eli alkulähteeseen. Me voimme tehdä tästä suojasta paljon voimakkaamman meditoimalla rauhallisella paikalla rakkaitamme muistellen. Parhaiten auttaa se kun puhumme kasvotusten henkilön kanssa. Kun sinulla on raskaita aikoja, tämä auttaa sinua pitämään negatiiviset energiat sinusta loitolla.

takaisin
Meira
nro 488
Meira on intuitiivinen näkijä, jolta saat voimia ja tienohjausta. Hän pystyy myös ottamaan yhteyttä enkeleihin, ja auttaa sinua positiivisella...
Vapaa
Sarita
nro 491
Sarita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
Vapaa
Krisu
nro 721

Krisu tulkitsee enkelikorttien ja intuition avulla. Saat ohjeita ja kannustusta myös enkeleiltä niin halutessasi. Henkimaailman oppaat ovat kanssasi ja saat...

Vapaa
 
Soita nyt painamalla tästä! 0700-80808 1,98 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80808 maksaa 1,98 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä: